PCR EIA και οι μοριακές βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν το Nasopharyngeal δείγμα εκατ.-FS913 πατσαβουρών

PCR EIA και οι μοριακές βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν το Nasopharyngeal δείγμα εκατ.-FS913 πατσαβουρών

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Cleanmo
Πιστοποίηση: CE,FDA,ISO13485
Αριθμό μοντέλου: CM-FS913

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: Συζητημένος
Τιμή: Negotiated
Συσκευασία λεπτομέρειες: Πατσαβούρες: 100pcs/box Πατσαβούρες με το σωλήνα: 50pcs/bag
Χρόνος παράδοσης: Κανονικά 3-7 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1MILLION ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 έτη Υλικό: 100% νάυλον
Ταξινόμηση οργάνων: Κατηγορία Ι Ιδιότητες: Ιατρικά πολυμερή υλικά & προϊόντα
Τύπος: Γενικά ιατρικά εφόδια Συσκευασία: πατσαβούρα με το σωλήνα
Αποστειρωμένος: EO
Υψηλό φως:

Nasopharyngeal δείγμα πατσαβουρών

,

PCR Nasopharyngeal δείγμα πατσαβουρών

,

Ρινική συλλογή δειγμάτων πατσαβουρών EO

Περιγραφή προϊόντων

Το EIA, PCR και οι μοριακός-βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν τη νάυλον πατσαβούρα

 

 

1. Επισκοπήσεις προϊόντων

 

Οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες του Cleanmo χαρακτηρίζουν τις κάθετες νάυλον ίνες που βελτιστοποιούν τη συλλογή και την εκλεκτική προσρόφηση δειγμάτων στα μέσα μεταφορών. Οι πατσαβούρες χαρακτηρίζουν επίσης ένα φορμαρισμένο σημείο σπασιμάτων που σας επιτρέπει ακίνδυνα και διακόπτει εύκολα το swabstick, και διάφορες επιλογές σημείου σπασιμάτων είναι διαθέσιμες για τους διαφορετικούς σωλήνες. Αντίθετα από τις παραδοσιακές πατσαβούρες ινών, που μοιάζουν με ένα στρώμα ή ένα μαξιλάρι, οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες Cleanmo δεν έχουν κανέναν εσωτερικό απορροφητικό πυρήνα για να διασκορπίσουν και να παγιδεψουν το δείγμα. Το ολόκληρο δείγμα μένει κοντά στην επιφάνεια για τη γρήγορη και πλήρη εκλεκτική προσρόφηση. Οι κάθετες νάυλον ίνες χρησιμεύουν ως μια μαλακή βούρτσα και επιτρέπουν τη βελτιωμένη συλλογή των δειγμάτων κυττάρων. Η τριχοειδής δράση μεταξύ των σκελών ινών διευκολύνει την ισχυρή υδραυλική λήψη του υγρού δείγματος, και τις παραμονές δειγμάτων κοντά στην επιφάνεια που επιτρέπει την εύκολη εκλεκτική προσρόφηση.

2. Τι είναι συγκεντρωμένες πατσαβούρες;

Οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες του Cleanmo περιλαμβάνουν από έναν στερεό φορμαρισμένο πλαστικό applicator άξονα με μια άκρη που μπορεί να ποικίλει σε μέγεθος και να διαμορφώσει.  Η άκρη applicator είναι ντυμένη με τις κοντές νάυλον ίνες που τακτοποιούνται σε μια κάθετη μόδα.  Αυτή η κάθετη ρύθμιση προκύπτει από μια διαδικασία αποκαλούμενη συγκέντρωση, όπου οι ίνες ψεκάζονται επάνω στην άκρη της πατσαβούρας, ενώ κρατιέται σε έναν ηλεκτροστατικό τομέα.  Η διαδικασία δημιουργεί ένα ιδιαίτερα απορροφητικό λεπτό στρώμα με μια ανοικτή δομή.

 

3. Οι λόγοι εσείς πρέπει να επιλέξουν τις συγκεντρωμένες πατσαβούρες:

 

Παραδοσιακά, οι συμπαγείς ίνες όπως το βαμβάκι, ο πολυεστέρας, και η τεχνητή μέταξα έχουν χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσουν τις άκρες πατσαβουρών. Οι ίνες συμπιέζονται και διαμορφώνονται στον επιθυμητό τύπο ακρών.

Αυτές οι ίνες έχουν ακόμα πολλές χρήσιμες εφαρμογές σήμερα. Αλλά έχει υπολογίσει ότι μόνο 10%-15% των οργανισμών που συλλέγονται στις παραδοσιακές πατσαβούρες ινών μπορεί να ανακτηθεί από τους πολιτισμούς. Η φύση της ίνας σημαίνει την παγίδευση του δείγματος.

Με τα ιδιαίτερα μικρά δείγματα, αυτό θα μπορούσε να σημάνει ουσιαστικά όλο το χρησιμοποιήσιμο δείγμα, απαγορεύοντας την επόμενη ανάλυση δειγμάτων. Η κατασκευή και η μορφή της πατσαβούρας είναι επίσης σημαντικές δεδομένου ότι αυτοί έχουν επιπτώσεις στο ποσό δειγμάτων που ανακτώνται.

Η ιδανική συσκευή συλλογής πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει και να απελευθερώσει το δείγμα και να διατηρήσει τη βιωσιμότητα. Αυτό μας φέρνει στις συγκεντρωμένες πατσαβούρες.

 

 

4. Χαρακτηριστικά:

 

*       ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ - Το μοναδικό σχέδιο βελτιώνει την υπομονετική συλλογή άνεσης και δειγμάτων.

 

*       ΕΚΛΕΚΤΙΚΉ ΠΡΟΣΡΌΦΗΣΗ RAPOD - Συγκεντρωμένο δείγμα απελευθέρωσης πατσαβουρών Cleanmo αμέσως στα υγρά μέσα.  Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας εσωτερικός πυρήνας για να παγιδεψει το δείγμα, η αποκατάσταση βελτιώνεται εντυπωσιακά πέρα από τις παραδοσιακές πατσαβούρες ινών. Εξαλείψτε την ανάγκη για τις λαβίδες, τις πατσαβούρες γάζας, τα κύπελλα και τις εμφιαλωμένες λύσεις.

*       ΠΟΣΟΤΙΚΟΣ - Μετρήσιμες και συνεπείς λήψη και μεταφορά από τον ασθενή για μια ποσοτική μέτρηση και μια βελτιωμένη ευαισθησία δοκιμής.

*       ΑΝΑΚΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - Οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες του Cleanmo έχουν τα ανατομικά σχέδια και μια μαλακή βούρτσα όπως τη σύσταση προκειμένου γρήγορα και αποτελεσματικά αποσπούν τα κύτταρα.

*       ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ - Οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες του Cleanmo μπορούν να αντιμετωπιστούν, να ντυθούν ή να ενεργοποιηθούν σύμφωνα με τη συγκεκριμένη προσαρμογή τις απαιτήσεις από την άποψη της ενισχυμένου δυναμικής ροής, της απόδοσης ή του καταλοίπου στόχων.

 

*       ΠΟΛΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΩΝ - Οι συγκεντρωμένες πατσαβούρες του Cleanmo είναι συμβατές με πολλαπλάσιες εφαρμογές και πλατφόρμες, όπως η γρήγορη δοκιμή αντιγόνων, το EIA, οι μοριακός-βασισμένες δοκιμές, DFA, η δοκιμή κυτταρολογίας, οι ιατροδικαστικές, ο πολιτισμός βακτηριολογίας και ιολογίας.

 

*       ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ - Φορμαρισμένο σημείο σπασιμάτων

 

5. Προαιρετικό Swabstick:

 

Αριθμός μερών: Εκατ.-FS913 περιγραφή: η πατσαβούρα πρέπει να έρθει σε επαφή με το μεταγενέστερο mucosa nasopharynx και να περιστραφεί αρκετές φορές πάνω από 5-10 δευτερόλεπτα για να συλλέξει τα ικανοποιητικά κύτταρα.

Αριθμός μερών: Εκατ.-FS915 περιγραφή: Με τις ανώτερες ιδιότητές της συλλογής και εκλεκτικής προσρόφησης, συγκεντρωμένες οι νάυλον πατσαβούρες κερδίζουν γρήγορα τη δημοτικότητα για τη στοματική συλλογή κυττάρων ή το προφορικό δείγμα.

Αριθμός μερών: Εκατ.-FS916 περιγραφή: Αυτή η πατσαβούρα χρησιμοποιείται για τη Oropharyngeal δειγματοληψία καρκίνου. Με τις ανώτερες ιδιότητές της συλλογής και εκλεκτικής προσρόφησης, συγκεντρωμένες οι νάυλον πατσαβούρες κερδίζουν γρήγορα τη δημοτικότητα για τη στοματική συλλογή κυττάρων.

Αριθμός μερών: Εκατ.-FS919 περιγραφή:

Οι πατσαβούρες χρησιμοποιούνται για να συλλέξουν τα κύτταρα από τον τράχηλο για να εξετάσουν για τα προκαρκινικά κύτταρα και HPV, ανθρώπινος ιός Papilloma χρησιμοποιώντας καθένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για Pap τη δοκιμή κηλίδων και το TCT, κυτταρολογία, Pap ThinPrep δοκιμή

 

 

 

 

 

6. Σχέδιο και μέγεθος

 

PCR EIA και οι μοριακές βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν το Nasopharyngeal δείγμα εκατ.-FS913 πατσαβουρών 0

 

 

 

7. Συσκευασία

Μεμονωμένα Package.Custom (ΛΟΓΌΤΥΠΟ) τυπώνουν πιθανό

 

Συγκεντρωμένες πατσαβούρες εκατ.-FS913 Cleanmo για τη Nasopharyngeal συλλογή 5 δειγματοληψίας

 

 

8. Εφαρμογή:

- Στοματική συλλογή κυττάρων

- Τα δικανικά στοιχεία παίρνουν

- Γρήγορη διαγνωστική δοκιμή

 
 
 
9.  Αποστολή
 PCR EIA και οι μοριακές βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν το Nasopharyngeal δείγμα εκατ.-FS913 πατσαβουρών 2
 
 

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd PCR EIA και οι μοριακές βασισμένες δοκιμές συγκεντρώθηκαν το Nasopharyngeal δείγμα εκατ.-FS913 πατσαβουρών θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.