Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού

April 30, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού

 

 

 

Προκειμένου να εμπλουτιστεί η πολιτιστική ζωή του προσωπικού και να υποκινηθεί ο ενθουσιασμός εργασίας τους, η επιχείρηση οργάνωσε έναν γύρο επίσκεψης σε Sanya, Hainan τον Απρίλιο.  

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού  0

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού  1

 

 

 

  Κατά τη διάρκεια του τριών ημερών ταξιδιού, επισκεφτήκαμε το νησί Wuzhizhou, κόλπος Yalong, ένα τροπικό δασικό πάρκο, αυξηθήκαμε κοιλάδα, κ.λπ. Οι υπάλληλοί μας απόλαυσαν την τοπική ιστορία, τις ανθρωπότητες και το φυσικό τοπίο. Σε Sanya, περπατήσαμε στην ακτή και αναστενάξαμε στην ομορφιά της φύσης με τη θάλασσα και τον ουρανό μέσω του τροπικού τροπικού δάσους και αισθανθήκαμε το διαφορετικό τροπικό ύφος.
Κατά μήκος του τρόπου, οι συνάδελφοι πίεσαν συχνά το παραθυρόφυλλο καμερών, σύλλεξαν το γραφικό τοπίο με το φακό, και καθόρισαν τις θαυμάσιες στιγμές με τις καρδιές τους, που παρουσιάζουν το ομαδικό πνεύμα της αρμονίας, την ευτυχία και ζωτικότητα.  

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού  2

 

 

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού  3   «Να εργαστεί σκληρά, που απολαμβάνει τη ζωή» είναι ακριβώς αυτό που η επιχείρησή μας αναμένει από τους υπαλλήλους της. Μέσω μιας σύντομης περιόδου της χαλάρωσης, μπορούμε να απασχοληθούμε σκληρότερα και να ελπίσουμε να φέρουμε στα καλύτερες προϊόντα και τις υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να ζήσει ευτυχώς.

 


τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ακτή ηλιοφάνειας, άνθη ανοίξεων, προσέχει τη θάλασσα από κοινού  4