Θα είναι ανήσυχο για να χρησιμοποιήσει τις nasopharyngeal πατσαβούρες για τη δοκιμή νουκλεϊνικού οξέος;

January 24, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Θα είναι ανήσυχο για να χρησιμοποιήσει τις nasopharyngeal πατσαβούρες για τη δοκιμή νουκλεϊνικού οξέος;

Εάν βλέπετε κάποιο στο μήκος σε πόδηα ειδήσεων που ωθεί μια μακριά πατσαβούρα στη μύτη σας και υποβάλλεστε σε μια δοκιμή νουκλεϊνικού οξέος για το νέο coronavirus, κατόπιν μπορείτε εάν η διαδικασία θα είναι επίπονη. Σκέφτομαι ότι η απάντηση εξαρτάται από την προσωπική ανοχή πόνου σας, αλλά-προσωπικά εκτελώντας μια δοκιμή πατσαβουρών γρίπης πολύ παρόμοια με το coronavirus δοκιμή-ι θα έλεγε, θα άφηνε τη μύτη σας να είναι «παράξενος» και «πόνος» «ταλαιπωρίας» περισσότερο από. »

Για να εξετάσει τη νέα δοκιμή νουκλεϊνικού οξέος coronavirus, ένα δείγμα των εκκρίσεων πρέπει να ληφθεί από το ρουθούνι τη σε ολόκληρη ρινική μετάβαση που κόβει το πίσω μέρος του λαιμού. Για να λάβει αυτές τις εκκρίσεις, το ιατρικό προσωπικό θα χρησιμοποιήσει μια επαγγελματική ρινική πατσαβούρα. Ο νοσοκομειακός γιατρός παρεμβάλλει γρήγορα την πατσαβούρα βαμβακιού στη ρινική κοιλότητα, κατόπιν την ωθεί όλος ο τρόπος στο πίσω μέρος του λαιμού, και την περιστρέφεται έπειτα και αφαιρεί. Ολόκληρη η διαδικασία διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα που ολοκληρώνουν.

Εντούτοις, το γεγονός ότι είναι γρήγορο δεν σημαίνει ότι δεν είναι ανήσυχο. Κατά μήκος της πορείας, η πατσαβούρα θα υποκινήσει τον ιστό κόλπων ή θα ενεργοποιήσει τα πολλαπλάσια νεύρα. Στην πραγματικότητα, όταν υποκινεί η πατσαβούρα το lacrimal νεύρο, η διαδικασία φέρνει τα δάκρυα στα μάτια σας. Η πατσαβούρα μπορεί επίσης αμέσως να φαγουρίσει το vagus νεύρο, προκαλώντας την αντανάκλαση εμετού.

Δεν θα πω ότι αυτά τα συναισθήματα είναι επίπονος-ακριβώς ενοχλητικά ή ανήσυχα.

Μην αναβάλτε τη νέα δοκιμή πατσαβουρών coronavirus επειδή ανησυχείτε ότι η διαδικασία θα είναι δυσάρεστη. Εάν ο όρος σας επιδεινώνεται, η έγκαιρη διάγνωση επιτρέπει την πρόωρη ιατρική επέμβαση. Επίσης, εάν έχετε το coronavirus, πρέπει να ξέρετε για το έτσι ώστε μπορείτε μόνος-καραντίνα και να αποφύγετε τον ιό στους αγαπημένους αυτούς σας στην οικογένειά σας και οποιαδήποτε άλληδήποτε που συναντιέστε.

Επομένως, εάν έχετε τα συμπτώματα του coronavirus, όπως ο πυρετός και ξεραίνετε το βήχα, πρέπει να ξεφορτωθείτε το φόβο των μακριών συγκεντρωμένων πατσαβουρών και να δώσετε έπειτα την εξέταση.

το 16087966851206.jpg (640×426)