Τι είναι προφορική πατσαβούρα; Πώς να το χρησιμοποιήσει;

January 24, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Τι είναι προφορική πατσαβούρα; Πώς να το χρησιμοποιήσει;

Η προφορική πατσαβούρα είναι ακριβώς παρόμοια με την καθημερινή πατσαβούρα βαμβακιού μας, αλλά είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για να εξαγάγει το DNA. Η πατσαβούρα τεντώνεται στην κοιλότητα, κρεμιέται μπρος-πίσω στον εσωτερικό τοίχο της στοματικής κοιλότητας πολλές φορές, συσκευάζεται και στέλνεται στην εξεταστική αντιπροσωπεία για τη δοκιμή.

Η αρχή είναι να συλλεχθούν τα προφορικά epithelial βλεννογόνα κύτταρα, και ο πλήρης προσδιορισμός DNA με την ανίχνευση του DNA σε αυτά τα κύτταρα.

Η προφορική πατσαβούρα έχει αναπτύξει ένα προϊόν που συλλέγει το μικροβιακό DNA από το σάλιο. Αυτό είναι μια ενσωματωμένη αναπροσαρμογή συστημάτων που μπορεί να συλλέξει, να σταθεροποιήσει, να μεταφέρει, και να καθαρίσει το DNA από το σάλιο, που παρέχει έναν ανώδυνο και κίνδυνος-ελεύθερο νέο τρόπο να συλλεχθεί το μικροβιακό DNA για το έλεγχο ασθενείας και την πρόληψη.

Οι προφορικές πατσαβούρες έχουν τα ίδια στοιχεία δοκιμής με το αίμα. Είναι ανώδυνοι και πολύ επιστημονικός και αξιόπιστοι. Πολλές επιχειρήσεις γονιδίων συστήνουν το προφορικό mucosa. Ένας μεγάλος αριθμός κλινικών δοκιμών των προφορικών πατσαβουρών στις ξένες χώρες έχει δείξει ότι: έναντι των συνηθισμένων αποστειρωμένων πατσαβουρών, συγκεντρωμένες οι νάυλον πατσαβούρες έχουν μια καλύτερη επίδραση στη συλλογή και τη μεταφορά των κλινικών βιολογικών δειγμάτων, ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να σταλούν για την επιθεώρηση εγκαίρως, και ο χρόνος είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μακριά δείγματα.

Οι πατσαβούρες δειγματοληψίας μπορούν να διαιρεθούν σε πατσαβούρες λαιμού, προφορικές πατσαβούρες, πατσαβούρες DNA, και αυχενικές πατσαβούρες σύμφωνα με τις διαφορετικές χρήσεις, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα διάφορα κέντρα και τα νοσοκομεία εργαστηριακής δοκιμής.

το 16081128649065.jpg (800×800)

Πώς να χρησιμοποιήσει τις προφορικές πατσαβούρες:

1. 30 λεπτά πρίν, μην φάτε, μην καπνίστε, πιείτε, κ.λπ.

(1) προετοιμάστε ένα ποτήρι του νερού, πιείτε για 50ml του νερού και ξεπλύντε το στόμα σας για περίπου 10 δευτερόλεπτα, κατόπιν κάνετε εμετό

(2) επαναλάβετε τα ανωτέρω βήματα 2-3 φορές.

2. Δειγματοληψία

(1) το δάκρυ ανοίγει την εξωτερική συσκευασία της προφορικής πατσαβούρας και παίρνει έξω την προφορική πατσαβούρα προσεκτικά (σημείωση: το μέρος πατσαβουρών δεν πρέπει να αγγιχτεί από το χέρι κατά τη διάρκεια ολόκληρης της διαδικασίας δειγματοληψίας).

(2) κρατήστε τη λαβή, επεκτείνει την πατσαβούρα στο αριστερό στόμα, κάνει το κεφάλι της πατσαβούρας να έρθει σε επαφή με πλήρως τη βλεννώδη μεμβράνη του αριστερού μάγουλου/αριστερά ανώτερος και οι χαμηλότερες γόμμες, την τρίβουν πάνω-κάτω με τη δύναμη του βουρτσίσματος, περιστρεφόμενες την πατσαβούρα πλήρως έρχονται σε επαφή με το κεφάλι πατσαβουρών με το προφορικό mucosa, επαναλαμβάνουν αυτήν την δράση για 1 λεπτό.

(3) χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο για να επιλέξετε τη δεύτερη πατσαβούρα στο mucosa του σωστού μάγουλου/των σωστών ανώτερων και χαμηλότερων γομμών.

(4) βάλτε την πατσαβούρα που λεκιάζουν με τα προφορικά αποφλοιωμένα κύτταρα σε μια καθαρή και αερισμένη θέση για τουλάχιστον μια ώρα έως ότου είναι ξηρά, και την βάλτε πίσω στο σωλήνα συλλογής για να ολοκληρώσετε τη δειγματοληψία.

3. Μετά από τη δειγματοληψία

(1) μετά από να συμπληρώσει το όνομά σας στην ετικέτα του σωλήνα συλλογής, βάλτε το σωλήνα συλλογής σε μια ziplock τσάντα, και καταχωρήστε έπειτα τη σχετική πληροφορία σας στην μπροστινή ετικέτα της ziplock τσάντας: όνομα, γένος, ηλικία, ημερομηνία της συλλογής.

(2) παρακαλώ προσεκτικά συμπληρώστε τη σχετική πληροφορία στην αίτηση εγγραφής για την υποβολή. Εάν επιλέγετε να εξετάσετε ανώνυμα, παρακαλώ συμπληρώστε τον αριθμό γραμμωτών κωδίκων στην αίτηση εγγραφής για την επιθεώρηση.

(3) στείλετε τη ziplock τσάντα με το σωλήνα συλλογής και την αίτηση εγγραφής για την επιθεώρηση στην εξεταστική αντιπροσωπεία στη θερμοκρασία δωματίου.